100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Meseta Decaf cups voor Nespresso - 100 capsules

13% sale
Meseta Decaf cups voor Nespresso - 100 capsules
Productomschrijving
De geliefde Italiaanse Meseta Decaf cups creëren een perfecte koffie met maar 0.1% cafeïne. Het is een zeer goed alternatief wanneer je wilt minderen met cafeïne, zonder compromis op de volle smaak van een echte espresso. De uitgebalanceerde smaak tussen de Arabica en Robusta doet niet onder voor andere koffiesoorten en geven dezelfde bevredigen...

De geliefde Italiaanse Meseta Decaf cups creëren een perfecte koffie met maar 0.1% cafeïne. Het is een zeer goed alternatief wanneer je wilt minderen met cafeïne, zonder compromis op de volle smaak van een echte espresso. De uitgebalanceerde smaak tussen de Arabica en Robusta doet niet onder voor andere koffiesoorten en geven dezelfde bevredigende aroma’s als de klassiekers.

De smaak en aroma van de Meseta Decaf

In een zorgvuldig proces wordt de cafeïne opgelost uit de koffiebonen waardoor er maar 0.1% cafeïne overblijft. De intense, smaakvolle en speciaal geselecteerde bonen worden evengoed geroosterd en creëren de koffiesmaak zoals jij deze kent. Ideaal voor in de avond na een diner om te voorkomen dat de slaap niet kan worden gevat. Geniet van overheerlijke aroma’s met lichte hints van kruiden, bloemen en gedroogd fruit. Met daar bovenop een lichte crème met een heldere kleur en een stevige structuur.

Capsules voor de Nespresso

In het pakket bij Koffiecupster.nl zitten 10x10 Meseta Decafe capsules, wat een totaal geeft van 100 stuks. De cups zijn speciaal ontwikkelt voor de Nespresso koffiemachine. Met de unieke vorm en zelfbeschermende manier van afsluiten is de cup volledig luchtdicht. Hierdoor garanderen we een rijke aroma en intense smaak bij elke kop koffie.

Productspecificaties

SKU
ME010583
EAN
6095903023090

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Meseta Decaf cups voor Nespresso - 100 capsules
MesetaDecaf cups voor Nespresso - 100 capsules

De Meseta Decaf cups vo...

23,9920,95