100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Meseta Intenso cups voor Dolce Gusto - 96 capsules

37% sale
Meseta Intenso cups voor Dolce Gusto - 96 capsules
Productomschrijving
Voor de liefhebbers van sterke smaken en traditionele ‘Neapolitan’ koffie uit de havenstad Napels. De onder druk geroosterde Robusta bonen uit Azië en Afrika vormen een perfecte mix met de kwalitatieve, speciaal geselecteerde Arabica. De Meseta Intenso is een koffie met power en is zelfs de meest geliefde smaak van het Italiaanse merk. Een Rob...

Voor de liefhebbers van sterke smaken en traditionele ‘Neapolitan’ koffie uit de havenstad Napels. De onder druk geroosterde Robusta bonen uit Azië en Afrika vormen een perfecte mix met de kwalitatieve, speciaal geselecteerde Arabica. De Meseta Intenso is een koffie met power en is zelfs de meest geliefde smaak van het Italiaanse merk. Een Robusta zoals je hem kent en waardeert, met aroma’s van gedroogd fruit en kruidige hints.

De smaak en aroma van de Meseta Intenso

Het hoge percentage van Aziatische Robusta bonen maken de Meseta Intenso cups een echte ‘full-body’ koffie. Perfect om te drinken na een maaltijd of als verhelderende pauze. De naam Intenso wordt eer aan gedaan door de besluitvaardige en tegelijk zachte smaak met lichte hinten van chocolade. Door de toevoeging van Arabica, vormen de smaak en de aroma een geheel. Afgetopt met een dichte crème is deze koffie perfect in balans.

Capsules voor de Dolce Gusto

De capsules zijn speciaal geschikt voor de Dolce Gusto koffiemachine. De bestelling bevat 6 x 16 capsules Meseta Intenso, met een totaal van 96 cups. De zelfbeschermende, afgesloten laag op de cups en hun unieke vorm zorgen ervoor dat de capsules luchtdicht zijn. Hierdoor blijft de aroma bewaart en heb je bij elke kop dezelfde ervaring.

Productspecificaties

SKU
ME010455
EAN
6095624190101

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Patrick op 22 Februari 2023

  Heerlijke koffie. Geweldige smaak en aroma.

  ...

  Heerlijke koffie. Geweldige smaak en aroma.

  • +Smaak en aroma
  • -Cupjes kunnen af en toe de druk niet aan
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Meseta Intenso cups voor Dolce Gusto - 96 capsules
MesetaIntenso cups voor Dolce Gusto - 96 capsules

Deze intense, full-body...

31,4519,95