Meseta • Intenso cups voor Lavazza A Modo Mio
Meseta • Intenso cups voor Lavazza A Modo Mio

Meseta • Intenso cups voor Lavazza A Modo Mio

Waardering:
84% of 100
Deze intense, full-body koffie met rijke aroma’s voegt daad bij woord. De sterke smaak van onder druk geroosterde, Aziatische Robusta bonen wordt in balans gebracht met een speciale Arabica. Deze cups voor de Lavazza A Modo Mio koffiemachine bevatten de meest geliefde koffiesmaak van het Italiaanse merk. Drink de Meseta Intenso na een maaltijd of als verhelderende pauze.
4,49
Kies uw aantal:
U bespaart 12,64
U bespaart 3,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Kruidig
Type Drank
Cappuccino, Espresso, Ristretto
SKU
MES010507

Voor de liefhebbers van sterke smaken en traditionele ‘Neapolitan’ koffie uit de havenstad Napels. De onder druk geroosterde Robusta bonen uit Azië en Afrika vormen een perfecte mix met de kwalitatieve, speciaal geselecteerde Arabica. De Meseta Intenso is een koffie met power en is zelfs de meest geliefde smaak van het Italiaanse merk. Een Robusta zoals je hem kent en waardeert, met aroma’s van gedroogd fruit en kruidige hints.

De smaak en aroma van de Meseta Intenso

Het hoge percentage van Aziatische Robusta bonen maken de Meseta Intenso cups een echte ‘full-body’ koffie. Perfect om te drinken na een maaltijd of als verhelderende pauze. De naam Intenso wordt eer aan gedaan door de besluitvaardige en tegelijk zachte smaak met lichte hinten van chocolade. Door de toevoeging van Arabica, vormen de smaak en de aroma een geheel. Afgetopt met een dichte crème is deze koffie perfect in balans.

Capsules voor de Lavazza A Modo Mio

De capsules zijn speciaal geschikt voor de Lavazza A Modo Mio koffiemachine. De bestelling bevat 6 x 16 capsules Meseta Intenso, met een totaal van 96 cups. De zelfbeschermende, afgesloten laag op de cups en hun unieke vorm zorgen ervoor dat de capsules luchtdicht zijn. Hierdoor blijft de aroma bewaart en heb je bij elke kop dezelfde ervaring.

Meer informatie
Producent Meseta
Prijs per capsule 0,23
Aroma Kruidig
Intensiteit 12,00
Type Drank Cappuccino, Espresso, Ristretto
Stuks per verpakking 16
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek