100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Meseta Intenso cups voor Lavazza A Modo Mio - 16 capsules

19% sale
Meseta Intenso cups voor Lavazza A Modo Mio - 16 capsules
Productomschrijving
Voor de liefhebbers van sterke smaken en traditionele ‘Neapolitan’ koffie uit de havenstad Napels. De onder druk geroosterde Robusta bonen uit Azië en Afrika vormen een perfecte mix met de kwalitatieve, speciaal geselecteerde Arabica. De Meseta Intenso is een koffie met power en is zelfs de meest geliefde smaak van het Italiaanse merk. Een Rob...

Voor de liefhebbers van sterke smaken en traditionele ‘Neapolitan’ koffie uit de havenstad Napels. De onder druk geroosterde Robusta bonen uit Azië en Afrika vormen een perfecte mix met de kwalitatieve, speciaal geselecteerde Arabica. De Meseta Intenso is een koffie met power en is zelfs de meest geliefde smaak van het Italiaanse merk. Een Robusta zoals je hem kent en waardeert, met aroma’s van gedroogd fruit en kruidige hints.

De smaak en aroma van de Meseta Intenso

Het hoge percentage van Aziatische Robusta bonen maken de Meseta Intenso cups een echte ‘full-body’ koffie. Perfect om te drinken na een maaltijd of als verhelderende pauze. De naam Intenso wordt eer aan gedaan door de besluitvaardige en tegelijk zachte smaak met lichte hinten van chocolade. Door de toevoeging van Arabica, vormen de smaak en de aroma een geheel. Afgetopt met een dichte crème is deze koffie perfect in balans.

Capsules voor de Lavazza A Modo Mio

De capsules zijn speciaal geschikt voor de Lavazza A Modo Mio koffiemachine. De zelfbeschermende, afgesloten laag op de cups en hun unieke vorm zorgen ervoor dat de capsules luchtdicht zijn. Hierdoor blijft de aroma bewaart en heb je bij elke kop dezelfde ervaring.

Productspecificaties

Artikelnummer
MES010507
SKU
MES010507
EAN
6095625547584

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Truus op 2 Maart 2023

    Deze capsules werken prima op onze koffie automaat en het is lekkere koffie. Alleen jammer dat het te verkrijgen is in d...

    Deze capsules werken prima op onze koffie automaat en het is lekkere koffie. Alleen jammer dat het te verkrijgen is in doosjes van 16 stuks en niet in een grote zak, die ik voorheen altijd had.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Meseta Intenso cups voor Lavazza A Modo Mio - 16 capsules
MesetaIntenso cups voor Lavazza A Modo Mio - 16 capsules

Nieuw compostable capsu...

5,194,19