100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!
0
100% tevredenheidsgarantie!
Lekkerste Italiaanse koffie!
Gratis thuisbezorgd vanaf €49,-!

Meseta Intenso cups voor Nespresso - 100 capsules

21% sale
Meseta Intenso cups voor Nespresso - 100 capsules
Productomschrijving
Voor de liefhebbers van sterke smaken en traditionele ‘Neapolitan’ koffie uit de havenstad Napels. De onder druk geroosterde Robusta bonen uit Azië en Afrika vormen een perfecte mix met de kwalitatieve, speciaal geselecteerde Arabica. De Meseta Intenso is een koffie met power en is zelfs de meest geliefde smaak van het Italiaanse merk. Een Rob...

Voor de liefhebbers van sterke smaken en traditionele ‘Neapolitan’ koffie uit de havenstad Napels. De onder druk geroosterde Robusta bonen uit Azië en Afrika vormen een perfecte mix met de kwalitatieve, speciaal geselecteerde Arabica. De Meseta Intenso is een koffie met power en is zelfs de meest geliefde smaak van het Italiaanse merk. Een Robusta zoals je hem kent en waardeert, met aroma’s van gedroogd fruit en kruidige hints.

De smaak en aroma van de Meseta Intenso

Het hoge percentage van Aziatische Robusta bonen maken de Meseta Intenso cups een echte ‘full-body’ koffie. Perfect om te drinken na een maaltijd of als verhelderende pauze. De naam Intenso wordt eer aan gedaan door de besluitvaardige en tegelijk zachte smaak met lichte hinten van chocolade. Door de toevoeging van Arabica, vormen de smaak en de aroma een geheel. Afgetopt met een dichte crème is deze koffie perfect in balans.

Capsules voor de Nespresso

De capsules zijn speciaal geschikt voor de Nespresso koffiemachine. De bestelling bevat 10x10 capsules Meseta Intenso, met een totaal van 100 cups. De zelfbeschermende, afgesloten laag op de cups en hun unieke vorm zorgen ervoor dat de capsules luchtdicht zijn. Hierdoor blijft de aroma bewaart en heb je bij elke kop dezelfde ervaring.

Productspecificaties

Artikelnummer
ME010582
SKU
ME010582
EAN
6095642197182

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: h wagenaar op 4 April 2023

  Lekkere zachte smaak

  ...

  Lekkere zachte smaak

  • +9
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Meseta Intenso cups voor Nespresso - 100 capsules
MesetaIntenso cups voor Nespresso - 100 capsules

Deze intense, full-body...

23,9918,95