Meseta • Ristretto Aluminium Cups voor Nespresso®
Meseta • Ristretto Aluminium Cups voor Nespresso®

Meseta • Ristretto Aluminium Cups voor Nespresso®

In Meseta Ristretto Aluminium Nespresso-compatibele capsules vind je een selectie van 80% Robusta-bonen in een perfecte harmonie met 20% Arabica-kwaliteit. Deze bijzondere melange maakt van elke koffiepauze een bijzonder moment om volop van te genieten.
24,99
Kies uw aantal:
U bespaart 3,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Kruidig
Type Drank
Espresso
SKU
011144
De Meseta Ristretto Aluminium Nespresso-compatibele capsules zijn gemaakt voor liefhebbers van "Ristretto"-espresso en voor degene die zelfs op verschillende tijdstippen van de dag zich graag willen laten verwennen met het energieke genot van een koffiepauze. De melange bestaat uit een zorgvuldige selectie van Robusta-bonen, gebruikt in een percentage van 80%, gemengd met Arabica-variëteiten (20%). De capsules zijn compatibel met het Nespresso-systeem en garanderen je een koffiepauze thuis, met het beste comfort.

Meseta Ristretto Aluminium Nespresso-compatibele capsules worden geleverd in dozen van 100 Nespresso-compatibele capsules, verdeeld in 10 pakjes van elk 10 capsules, om de versheid en het aroma van de koffie op de best mogelijke manier te behouden, gecombineerd met praktisch, gemakkelijk gebruik van de capsules.
Meer informatie
Producent Meseta
Prijs per capsule 0,24
Zetwijze Nespresso
Aroma Kruidig
Intensiteit 10,00
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 100

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek