Meseta • Supremo (100% Arabica) cups voor Lavazza A Modo Mio
Meseta • Supremo (100% Arabica) cups voor Lavazza A Modo Mio
Aanbieding

Meseta • Supremo (100% Arabica) cups voor Lavazza A Modo Mio

Waardering:
93% of 100
Deze koffie drink je wanneer je net een stapje luxer en exclusiever wilt gaan. De aangename 100% Arabica koffie is uniek in zijn voorkomen en smaak. De intens geurende aroma’s, diepe kleur en volle smaak maken het een koffiesoort met exclusief karakter. Deze delicate koffieboon wordt met de hand geplukt en gemalen voor in de Mesta Suprema cups voor de Lavazza A Modo Mio.
4,49
Kies uw aantal:
U bespaart 12,64
U bespaart 3,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Fruitig
Type Drank
Espresso
SKU
MES010311

Deze 100% Arabica koffie is alles wat je ervan hoopt. Intense geuren, zeer rijke aroma’s en een volle ronde smaak. Gevolgd door licht zure en bittere hints die de tong prettig prikkelen. Van alle koffiesoorten op de markt, heeft de 100% Arabica een exclusief karakter. Deze delicate koffieboon groeit op een hoge hoogte en wordt met de hand geplukt in tegenstelling tot de Robusta koffieboon.

De smaak en aroma van de Meseta Supremo

De compatible Meseta Supremo capsules zijn een afwisseling van de dagelijkse, standaard kopjes koffie. Deze exclusieve Arabica blend bevat alleen bonen van zijn eigen soort, wat zijn eigen unieke aroma voortbrengt. De onmiskenbaar geroosterde geur neigt naar bloemen en vers fruit. Daarnaast heeft de crèmelaag een rijke structuur en een prachtig diepe, hazelnootbruine kleur.

Capsules voor de Lavazza A Modo Mio

De Meseta Supremo koffiecups zijn speciaal geschikt voor de Lavazza A Modo Mio machine.De cups zijn gegarandeerd afgesloten van lucht door de unieke vorm en ‘zelfbeschermende’ afsluiting. Hierdoor blijven de smaken en aroma’s bewaard en dat belooft bij elke cup weer een verse en nieuwe sensatie.

Meer informatie
Producent Meseta
Prijs per capsule 0,23
Zetwijze Lavazza A Modo Mio
Aroma Fruitig
Intensiteit 7,00
Eigenschappen 100% Arabica
Type Drank Espresso
Stuks per verpakking 16
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek