Koffiecups voor in hotels

Verwen je gasten met onze heerlijke Italiaanse koffiecups voor Nespresso®. Je gasten genieten extra van hun verblijf waardoor de kans op een terugkerend bezoek of een positieve beoordeling direct groter is.

Kwaliteit kost veel geld! Of toch niet?

Een kopje koffie uit een Nespresso machine kost € 0,37 tot € 0,42. Dit is afhankelijk van de gebruikte Nespresso cup. Dat is dus een een flink bedrag. Kan dat echt niet goedkoper? Dat vroegen wij ons ook af en wij zijn gaan zoeken naar kwalitatief goede koffie in Nespresso geschikte koffiecups. Waar kan dat nou beter dan in het land van de espresso, Italië! Uiteindelijk hebben wij de beste Italiaanse koffiecups geselecteerd en dankzij de grote volumes die wij verkopen zijn deze koffiecups al vanaf € 0,20 te koop. Kwaliteit hoeft dus niet zo duur te zijn.

Spaar voor korting op koffie

Weet u hoeveel er te besparen is?

De prijs van een Nespresso cup is € 0,37 tot € 0,42. We gaan even uit van € 0,40 in het rekenvoorbeeld. Als je gemiddeld op jaarbasis 20 kamers per dag bezet hebt dan praat je over 40 gasten. Stel deze gasten drinken 2 kopjes koffie per dag dan praten we over 80 kopjes per dag. Dat komt dus neer op € 32,- per dag en € 11.680 per jaar.

Met onze Italiaanse koffiecups kan dit veel goedkoper, namelijk voor € 0,20 per koffiecup. Dat is dus een besparing van € 5.840 per jaar zonder in te boeten op kwaliteit.

Spaarpunten verzilveren

Koffiecups voor hotels uitproberen?

Uiteraard is het mogelijk om een proefpakket te ontvangen van onze koffiecups. Neem contact met ons op via het contactformulier en laat je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat wij een proefpakket kunnen toesturen. Ook voor Dolce Gusto en Lavazza A Modo Mio kunnen wij koffiecups leveren aan hotels.

Mijn account spaarpunten

Wacht niet langer en kies voor onze Italiaanse espresso's!

  Laden...