O-Gust • Cappuccino voor de Nescafé® Dolce Gusto®
O-Gust • Cappuccino voor de Nescafé® Dolce Gusto®
Aanbieding

O-Gust • Cappuccino voor de Nescafé® Dolce Gusto®

Waardering:
89% of 100
Wat is een betere manier om de dag te starten dan met een romige, volle cappuccino? De cups van O-Gust zorgen ervoor dat jouw Dolce Gusto machine van Nescafe de perfecte cappuccino klaarzet. De combinatie van zachte melk en een prikkelende espresso is klassiek en overheerlijk. Je ontvangt per zak 8 cups met koffie en 8 cups met magere melkpoeder in de bestelling.
Normale prijs 6,29 Speciale prijs 3,89 U bespaart 38%
Kies uw aantal:
U bespaart 44,64
U bespaart 15,24
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade, Noten
Type Drank
Cappuccino
SKU
CC23970013

O-Gust cappuccino

De italianen hebben wel honderden soorten cappuccino, allemaal weer met een andere combinatie van melk en espresso. Deze O-Gust cappuccino voor het Dolce Gusto koffiezetapparaat van Nescafé® brengt zo’n Italiaanse ervaring naar jouw eigen keuken. De melk voelt aan als crème op de lippen en de espresso heeft een vriendelijke, maar krachtige bite. Deze combinatie is klassiek en gaat niet vervelen. Geloof ons, het is en blijft de perfecte manier om je dag te starten. Of natuurlijk om de hele dag door te drinken.

Cappuccino voor de Dolce Gusto

Begin de ochtend net zoals de Italianen: met een perfect gezette kop cappuccino. De combinatie van opgeklopte melk en espresso blijft een weergaloze combinatie. Door middel van de O-Gust cappuccino kan je de dag op een ontspannen manier starten. Geniet elke ochtend weer, met een druk op de knop, van de zachte, romige melk in combinatie met een prikkelende espresso.

Kenmerken van de O-Gust capsules

De cappuccino van O-Gust wordt geleverd per zak met daarin 8 cups met koffie en 8 cups met magere melkpoeder. Dat maakt in totaal dus 16 capsules, waarmee je acht koffiemomenten kan creëren. De cappuccino cups van O-Gust zijn speciaal ontworpen voor de Dolce Gusto machine van Nescafé®. Om de perfecte cappuccino te maken, doe je eerst de melkcapsule in de machine, gevolgd door de capsule met koffie.

Meer informatie
Producent O-Gust
Prijs per capsule 0,22
Zetwijze Nespresso
Aroma Chocolade, Noten
Intensiteit 6,00
Type Drank Cappuccino
Stuks per verpakking 16
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek