O-Gust • Latte Macchiato Caramel voor Nescafé® Dolce Gusto®
O-Gust • Latte Macchiato Caramel voor Nescafé® Dolce Gusto®
Aanbieding

O-Gust • Latte Macchiato Caramel voor Nescafé® Dolce Gusto®

Waardering:
87% of 100
De smaakcombinatie van koffie en karamel is een eeuwige klassieker. De intense, krachtige smaak van koffie past perfect naast de zoete, geurige caramel. Maak het compleet met een romige laag melk en je hebt een caramel latte. De capsules van O-Gust laten je deze smaaksensatie thuis ervaren.
Je ontvangt 16 cups: 8 koffiecups en 8 melkcups
Normale prijs 6,29 Speciale prijs 3,89 U bespaart 38%
Kies uw aantal:
U bespaart 41,60
U bespaart 15,00
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade
Type Drank
Cappuccino
SKU
CC23970010

Wil je thuis een creatieve caramel latte maken? Dat kan zeer eenvoudig met de O-Gust koffiecups. Deze capsules zijn compatible met de Nescafé® Dolce Gusto® machines en geven een heerlijk smaakvol resultaat. Een kop koffie met mager melkschuim en een vleugje zoete caramel. Ontzettend lekker om in de ochtend te drinken of als zoete afsluiter na een uitgebreide maaltijd.

Latte macchiato caramel uit het koffiezetapparaat

Jij dacht zeker dat een kwalitatieve caramel latte alleen beschikbaar was in de beste koffiebars? Met de O-Gust koffiecups zet jij eenvoudig zelf thuis zo’n heerlijke kop koffie. O-Gust selecteert de beste koffie voor haar melanges welke eerst worden gebrand om de intense smaak boven te halen. Daarna worden de bonen verwerkt met een geurige caramel aroma wat de unieke smaak aan deze koffie geeft. De andere capsule van O-Gust bevat poeder van magere melk. Dit is een minder vette variant melk en het is daarom gezonder. Maar in de koffie behoudt het wel gewoon zijn aangename, romige textuur.

Kenmerken cups van O-gust

De caramel latte cups van O-gusto zijn handig verpakt en eenvoudig in gebruik. Het melkpoeder en de koffie zitten gescheiden in twee aparte cups, dus thuis ontvang je doosjes met 16 cups. Je hebt ze allebei nodig om een caramel latte te maken. In totaal kan je dus 8 koppen koffie zetten met het pakket op Koffiecupster. Wil je de caramel latte direct proeven als deze binnen komt? Begin als eerste met de melkcapsule en laat als tweede de capsule met koffie volgen.


Deze koffiecups voor Nescafé® Dolce Gusto® zijn compatibel met alle Nescafé® Dolce Gusto® machines zoals de Circolo, Drop, Genio 2 Mini, Melody, Mini Me, Oblo en Piccolo.

Ingrediënten Choco Latte cups

Melkcapsules
- Mager melkpoeder
- Suiker

Koffiecapsules - Koffie met caramel aroma

Meer informatie
Producent O-Gust
Prijs per capsule 0,23
Zetwijze Nespresso
Aroma Chocolade
Intensiteit 6,00
Type Drank Cappuccino
Stuks per verpakking 16
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek