O-Gust • Latte Macchiato voor de Nescafé® Dolce Gusto®
O-Gust • Latte Macchiato voor de Nescafé® Dolce Gusto®
Aanbieding

O-Gust • Latte Macchiato voor de Nescafé® Dolce Gusto®

Waardering:
88% of 100
Zet je lippen aan deze mild zoete en zachte latte macchiato. Een overheerlijke combinatie waarbij de krachtige espresso het luchtige melkschuim opvolgt. O-Gust brengt een schuimige latte macchiato naar de keuken van liefhebbers van subtiele smaken. Een zachte afwisseling op de dag om koffie te combineren met luchtige melk. Per zak ontvang je 8 cups met espresso en 8 cups met latte melk.
Normale prijs 6,29 Speciale prijs 3,89 U bespaart 38%
Kies uw aantal:
U bespaart 44,64
U bespaart 15,24
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade, Noten
Type Drank
Cappuccino
SKU
CC23970004

O-Gust Latte Macchiato

O-Gust zorgt ervoor dat jij deze gebalanceerde kop koffie eenvoudig bij jou thuis kan maken. Met twee verschillende cups zet je een overheerlijke, romige latte macchiato op tafel. De combinatie van 50 ml espresso en 170 ml latte melk, zorgt voor een mild zoete en zachte ervaring. Voeg eerst de latte cup in de Nescafe Dolce Gusto machine en volg deze op met de krachtige espresso. Zo creëer je een volmaakte latte macchiato, gewoon bij jou thuis.

Latte Macchiato voor Dolce Gusto

Maak een echte latte macchiato met jouw eigen Dolce Gusto machine. Deze klassieke, gelaagde koffie wisselt melk en koffie perfect af. Een latte macchiato is opgebouwd uit melkschuim met daaraan espresso toegevoegd. Deze volgorde is zeer van belang bij het maken van de koffiesoort, omdat het een caffe latte wordt genoemd wanneer je de volgorde omdraait. Bij een latte macchiato wordt de melk ‘bevlekt’ met espresso, wat weer een letterlijke vertaling is van de Italiaanse naam.

Kenmerken van de O-Gust cups

De O-Gust koffiecups zijn speciaal ontworpen voor de Dolce Gusto machine van Nescafe. De capsules sluiten perfect aan in de machine en brengen hierdoor een echte Italiaanse latte macchiato naar jouw eigen keuken. Om een latte macchiato te maken, start je met de cup met melkpoeder, waarna je deze opvolgt door de cup met espresso. Binnen no time staat er een klassieke latte macchiato voor je klaar. Je ontvangt per zak 8 cups met espresso en 8 cups met melkpoeder.

Meer informatie
Producent O-Gust
Prijs per capsule 0,22
Zetwijze Nespresso
Aroma Chocolade, Noten
Intensiteit 6,00
Type Drank Cappuccino
Stuks per verpakking 16

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek