Perrucci - Ristretto Espresso (120 Nespresso cups)
Perrucci - Ristretto Espresso (120 Nespresso cups) Perrucci - Ristretto Espresso (120 Nespresso cups) - Verpakking Perrucci - Ristretto Espresso - 120 Nespresso cups (best getest)
Aanbieding

Perrucci • Lungo Vivo Cups voor Nespresso®

Met de Lungo Vivo van Perrucci bereid je eenvoudig een geweldige toasty lungo die sterk is van karakter en een zoet tintje heeft. De Vivo Lungo bestaat uit een blend van 100% Arabica en is de meest populaire Lungo capsule voor Nespresso® in ons assortiment. De verpakking bevat 120 koffiecups die 100% compatibel zijn met alle Nespresso® machines.
Normale prijs 25,49 Speciale prijs 19,99 U bespaart 22%
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Chocolade, Noten
Type Drank
Lungo
SKU
ECNESPERLUV120

Met de Lungo Vivo van Perrucci (intensiteit 7) bereid je een lekkere medium geroosterde lungo met hiten van chocolade en noten. Het is een 100% Arabica blend die heerlijk is om te drinken, ongeacht het tijdstip van de dag.

Lungo cups met verbeterde doorloop en smaak

Perrucci heeft zeer innovatieve compatibele capsules voor Nespresso®. De barrière van de capsules is verbeterd waardoor betere houdbaarheid ontstaat. Daarnaast zijn de maaltechnieken verfijnd waardoor de koffiecups een betere doorloop en smaak hebben.

Kenmerken en compatibiliteit

De Lungo Vivo Nespresso® cups zijn verpakt in doosjes met 10 cups. In totaal ontvang je 12 doosjes met 10 cups, 120 koffiecups in totaal. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn compatibel met alle Nespresso® machines zoals de CitiZ, Citiz & Milk, Inissia, Pixie Clips, U, U & Milk, Prodigio, Kitchen Aid, Lattissima, Lattissima Pro, Lattissima Touch, Expert en Expert & Milk.

Meer informatie
Producent Perrucci
Prijs per capsule 0,16
Zetwijze Dolce Gusto
Aroma Chocolade, Noten
Intensiteit 7,00
Type Drank Lungo
Stuks per verpakking 120

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek