Perrucci - Ristretto Espresso (120 Nespresso cups)
Perrucci - Ristretto Espresso (120 Nespresso cups) Perrucci - Ristretto Espresso (120 Nespresso cups) - Verpakking Perrucci - Ristretto Espresso - 120 Nespresso cups (best getest)
Aanbieding

Perrucci • Ristretto Intenso Cups voor Nespresso®

De Perrucci Ristretto Intenso koffiecups (intensiteit 12) voor Nespresso® kenmerken zich door een rijke, intense en award winning blend van met name Robusta koffie. Een bitterzoete aroma wordt aangevuld met een romige afdronk. Deze koffiecup is perfect voor een heerlijke ristretto of espresso, maar kan eventueel ook met melk worden bereid. De verpakking bevat 120 koffiecups die 100% compatibel zijn met alle Nespresso® machines.

LET OP! Houdbaarheidsdatum 12-12-2020
Normale prijs 25,49 Speciale prijs 15,99 U bespaart 37%
Op voorraad
Intensiteit
Aroma
Noten
Type Drank
Espresso, Ristretto
SKU
ECNESPERRIS120

De Perrucci Ristretto Intenso koffiecups (intensiteit 12) voor Nespresso® kenmerken zich door een rijke, intense en award winning blend van met name Robusta koffie. Een bitterzoete aroma wordt aangevuld met een romige afdronk. Deze koffiecup is perfect voor een heerlijke ristretto of espresso, maar kan eventueel ook met melk worden bereid. In de koffie vind je lichte hints van kruiden die de espresso extra bijzonder maken. De Ristretto Intenso heeft een aangenaam slepende nasmaak.

Ristretto cups met verbeterde doorloop en smaak

Perrucci heeft zeer innovatieve compatibele capsules voor Nespresso®. De barrière van de capsules is verbeterd waardoor betere houdbaarheid ontstaat. Daarnaast zijn de maaltechnieken verfijnd waardoor de koffiecups een betere doorloop en smaak hebben.

Kenmerken en compatibiliteit

De Ristretto Intenso Nespresso® cups zijn verpakt in doosjes met 10 cups. In totaal ontvang je 12 doosjes met 10 cups, 120 koffiecups in totaal. KoffieCupster.nl adviseert koffiecups op een koele en donkere plaats te bewaren zodat de kwaliteit van de koffie goed behouden blijft.

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn compatibel met alle Nespresso® machines zoals de CitiZ, Citiz & Milk, Inissia, Pixie Clips, U, U & Milk, Prodigio, Kitchen Aid, Lattissima, Lattissima Pro, Lattissima Touch, Expert en Expert & Milk.

Meer informatie
Producent Perrucci
Prijs per capsule 0,13
Zetwijze Nespresso
Aroma Noten
Intensiteit 12,00
Type Drank Espresso, Ristretto
Stuks per verpakking 120

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek