Koffiebonen proefpakket Special
Koffiebonen proefpakket Special

Proeverij Koffiebonen 'Special' 4 kg

Dit koffiebonen pakket hebben we speciaal samengesteld voor koffieliefhebbers die kennis willen maken met onze overheerlijke Italiaanse koffies. Dit pakket bevat:

1 kilo Caffè Fiora - Espresso
1 kilo Caffè Fiora - Lungo
1 kilo Segafredo - Intermezzo
1 kilo Meseta - Supremo

36,95
Op voorraad
SKU
FIORA07
 

Inhoud Koffiebonen Proeverij Special

Met dit proefpakket kan je onze beste koffiebonen in één keer uitproberen voordat je ze in grotere hoeveelheden tegelijk besteld. Hieronder vind je een overzicht van welke koffiebonen je kan verwachten:
1 kilogram Caffe Fiora Espresso: een rijke blend van 100% Arabica koffie, een koffie met een stevig en vol karakter. Een espresso met de allerbeste koffiebonen.
1 kilogram Caffe Lungo Espresso: een heerlijke blend van 100% Arabica koffie, een koffie met een sterk karakter maar toch fris en elegant.
1 kilogram Meseta Supremo een blend van 100% Arabica koffie.  Een overheerlijke koffie die bijzonder rijk is aan aroma's met een fruitige en bloemige geur.
1 kilogram Segafredo Intermezzo Deze bonen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een stevige koffie. Deze koffie heeft een volle smaak met tonen van vanille, karamel, noten en een vleugje sinaasappel.
Meer informatie
Zetwijze Koffiebonen
Eigenschappen 100% Arabica

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang gratis het Koffie Receptenboek