Veel gestelde vragen

1. Welke betaalmethoden worden er geaccepteerd bij KoffieCupster.nl?
In onze webshop is het mogelijk om te betalen met behulp van de onderstaande betaalmethoden:
- iDeal
- Mastercard
- VISA
- American Express (AMEX)
- Bancontact / MisterCash
- KBC/CBC-Betaalknop
- Belfius Direct Net
- SOFORT Banking
- PayPal
- Bankoverschrijving (de bestelling wordt verwerkt zodra wij het bedrag ontvangen hebben)

2. Wat zijn de verzendkosten?
Bestellingen boven de € 99,-: € 0,00 (gratis)
Bestellingen onder de € 99,-: € 6,50 binnen Nederland

Bovenstaande tarieven kunnen afwijken voor leveringen buiten Nederland, België en Duitsland. In het bestelproces worden de verzendkosten voor andere leveringen direct weergegeven.

3. Wat zijn de levertijden?
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis. Dit gaat indien het afleveradres binnen Nederland is. Voor afleveradressen in België en Duitsland moet je rekening houden met 1 werkdag extra.

4. Leveren jullie ook buiten Nederland?
Wij leveren ook koffiecups in België en Duitsland. Als je koffiecups buiten deze landen geleverd wilt hebben kan je altijd contact met ons opnemen. Houd wel rekening met aanzienlijk hogere verzendkosten.

5. Kan ik producten retourneren?
U hebt het recht de overeenkomst te ontbinden binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen indien de dozen met koffie niet geopend geweest zijn. De herroepingstermijn verstrijkt na 14 dagen vanaf de dag waarop de bestelling is afgeleverd. Indien u een product wilt retourneren dient u dit eerst door te geven via ons e-mailadres info@koffiecupster.nl. U ontvangt binnen 24 uur instructies voor het retourneren inclusief het retouradres. Geopende dozen kunnen helaas niet retour genomen worden.

Zodra wij de producten retour ontvangen hebben wordt het bedrag van de geretourneerde producten teruggestort op uw rekening. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij wij een fout gemaakt hebben.

6. Is het mogelijk om een BTW factuur te ontvangen?
Dat is mogelijk. In het bestelproces is het mogelijk om uw bedrijfsgegevens in te vullen. Deze komen op de factuur te staan.
  Laden...