Zakelijk Koffiecups Bestellen

Hoogste kwaliteit, lage prijs, snelle levering!
KoffieCupster.nl biedt verschillende zakelijke mogelijkheden voor organisaties en ZZP'ers. Met onze ruime voorraad, komt u en komen uw klanten nooit meer zonder koffie te zitten. Uiteraard kunt u bij ons tegen groothandelsprijzen inkopen en hebben we een zakelijk koffie-abonnement, zodat u periodiek voorzien wordt van een levering verse cups.

Vrijblijvend voorstel ontvangen

Bedrijfsnaam

Type organisatie

Type apparaat


Aantal cups per maand (minimaal 300)

Voornaam

Achternaam

E-Mail

Telefoonnummer

Toevoegingen en speciale wensen
Of u nu een hotel, vakantiepark, co-working space, kantoor, airbnb of bed&breakfast heeft, we kunnen voor u een op maat gemaakte offerte maken en adviseren in de verschillende smaken, soorten en abonnementsvormen. KoffieCupster.nl biedt koffiecups voor:

  • • Nespresso (alleen cups, geen pads)
  • • Dolce Gusto
  • • Lavazza A Modo Mio

Wij maken graag een voorstel op maat en komen uiteraard ook graag langs om een proeverij te houden en meer over onze producten, leveranciers en huismerken te vertellen!Veelgestelde vragen over inkoop van koffiecups


Levert KoffieCupster.nl ook koffiemachines?

Op verzoek kunnen we zowel de koffiecups als koffiemachines leveren. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Hebben jullie een minimum aantal bestellingen?

Wij hanteren geen minimum aantal bestellingen. Wel werken we met staffels, waarbij de prijs aantrekkelijker wordt bij grotere aantallen.

Hebben jullie samples van de koffiecups?

Je kunt onze proeverijen bestellen (Nespresso: https://www.koffiecupster.nl/nespresso-cups-aanbieding-voordeelpakket-100 en Dolce Gusto: https://www.koffiecupster.nl/dolce-gusto-proefpakket-cupster-proeverij), maar wij komen ook graag bij u op locatie om verschillende smaken te laten proeven en meer te vertellen over ons assortiment.
  Laden...